Att synas snabbt och rätt

Är man ett företag så handlar det om att synas, synas och att synas lite till. För vem vill ha ett företag som ingen känner till och där ens kunder går till konkurrenterna?

Vill man ha ett företag som man anser får växa av sig själv och där kunderna ska få kämpa för att finna det, så bör man tänka om när det kommer till att starta företag. Men, då du läser denna text så antar vi att du inte är en av dessa och att du verkligen vill bli så bra som möjligt. Och att bli så bra som bara den är faktiskt mycket enklare än vad man kan tro, det handlar bara om att tro på sig själv och sitt företag – och att även låta det gå lite tid då allt kommer inte att ske under en natt.

Från profilmaterial till sociala medier

3409336-social-media-marketingCreative reklam är ett företag som jobbar med profilmaterial och som med enkelhet kan få ditt företag att synas lite enklare och visa upp vilka ni är och vad ni står för.  Men här handlar det även att ni som företag måste dra ett litet strå till stacken och klura ut hur ni på bästa sätt syns: med vilken tonalitet och vilka material ni ska satsa på. Låt denna kreativa process bli till något kul som ska lyfta företaget och här kan ni även sätta en stabil grund med ett bra manifest som ni kan kika tillbaka på emellanåt för att se så ni är på väg åt sätt håll och att ni växer rätt. Ett annat bra sätt som inte tar ut det andra med att profilera sig är att ni även tjänar på att synas bra på sociala medier och ha en bra sajt som lockar och visar upp er på bästa sätt. Enligt en undersökning gjord av IAB så är det ungefär så att om du investerar en krona så får du cirka tre kronor tillbaka. Om du då investerar lite mer kan du med enkelhet räkna ut att det är mycket du kan vinna.

 

Så, syns både snabbt och enkelt:

  • Hitta företagets uspar och tryck upp dem som bra profilmaterial
  • lär er hur de sociala medierna fungerar
  • ha tålamod
  • och se till att alltid vara transparenta och att vilja utvecklas.