För den nya företagaren

Tanken om att en vacker dag starta ett alldeles eget företag är något som upptar många svenskars hjärnor om dagarna. Det är helt enkelt många som vill driva företag, och det är inget konstigt med det. Det är trots allt riktigt roligt! Så går man i tankarna om att kanske faktiskt slå slag i saken och dra i gång den där verksamheten som man går runt och tänker på jämt och ständigt? Då är det bara till att tuta och köra! 

Det är inte direkt något ovanligt att vi svenskar funderar på om vi faktiskt ska ta och starta ett företag eller inte. Det är helt enkelt något som många drömmer om, och förhoppningsvis så slutar det inte bara där, utan att de faktiskt väljer att starta något. Drömmar är trots allt till för att göras verkliga, och vill man göra något så ska man såklart göra allt som står i ens makt för att genomföra det. Däremot så ska man såklart vara medveten om att alla dagar inte kommer flyta på enkelt, utan det är en tuff utmaning. Men det är också lite just därför som den är så rolig! Så om man vet att det inte kommer vara enkelt och är beredd på det, då är det bara att köra!

Så om man då tagit mod till sig och faktiskt startat det där företaget man drömmer om, vad händer då? Jo, då startar såklart jakten på kunder så att man kan börja tjäna pengar och hålla igång. Dem är trots allt livsviktiga för att ens företag ska överleva. Därför är det viktigt att förstå hur det faktiskt fungerar som företagare, att till exempel mingel är väldigt viktigt! Det kanske låter löjligt, men är inte mindre sant för det. Det handlar helt enkelt om personlig kontakt och ut och visa upp sig och sitt företag. Och här kommer även vitkort in i bilden! Det är ett måste att fixa visitkort, och går hand i hand med hela mingelgrejen. Vi svenskar älskar nämligen att byta visitkort, och vem är du att vara sämre? Bra visitkort är helt enkelt ett måste om man vill överleva som företag.

???????????????????????????????????????